Kontor, 300 m2, Göteborg, Åbro

Ljus, luftig kontorslokal om 300kvm i välrenoverad fastighet med mycket gott skyltläge och kommunikationer oavsett om man kommer med bil, allmänna kommunikationer, på cykel eller till fots! Lokalen är belägen i plan 2 och nås genom ljust och luftigt trapphus utrustat med hiss.

Fastigheten har genomgått omfattande renovering och uppgradering av såväl ytskikt som installationer under de senaste åren och erbjuder hög standard. Fastigheten har gott om parkeringsplatser och är belägen i ett mycket expansivt område i direkt närhet till Åbromotet och hållplats ”AstraZeneca”. Fastigheten erbjuder sina hyresgäster tillgång till en väl skyddad innergård utrustad med såväl utemöbler som grillmöjligheter. Fastigheten som är inhägnad (automatiska grindar stängda helger och kvällar med fjärrstyrningsmöjlighet) erbjuder en ypperlig kombination av god tillgänglighet och hög säkerhet.

Omgivning

Expansivt och mycket välbeläget direkt invid Åbromotet och ca 1km från Mölndals Centrum. I fastighetens direkta närhet finns ett gott utbud av lunchrestauranger samt övrig service. 

Planlösning

Öppen och luftig kontorslösning med konferensrum samt ljusa och rymliga kontorsrum. Toaletter av hög standard. Fastighetens konstruktion erbjuder hög flexibilitet.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer belägen direkt vid hållplats ”AstraZeneca”, gång och cykelvägar samt med mycket goda parkeringsmöjligheter.